ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ

Τι είναι η υπηρεσία Carbon Cleaning;

Είναι μια καινοτόμος υπηρεσία, η οποία αποτρέπει τη δημιουργία άνθρακα μέσα στον κινητήρα. Με την εφαρμογή του carbon cleaning κάθε 15.000χλμ., κερδίζουμε σε οικονομία καυσίμου, διατηρούμε την ισχύ του κινητήρα σε υψηλά επίπεδα και αποφεύγουμε ακριβές βλάβες

Ο προληπτικός καθαρισμός είναι η  καλύτερη λύση για την αποφυγή προβλημάτων

Κάνοντας προληπτικά εφαρμογή CARBON CLEANING με την μοναδική μηχανή καθαρισμού με υδρογόνο κάθε 15.000χλμ., θα αποφύγεται να συσσωρεύεται ο άνθρακας μέσα στον κινητήρα σας, με αποτέλεσμα να έχετε την μέγιστη ισχύ του κινητήρα , καλύτερη κατανάλωση και να αποφεύγεται ανεπιθύμητες βλάβες οι οποίες έχουν ως αιτία την ρύπανση του κινητήρα.

Με αυτή την προηγμένη τεχνολογία, που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια αρκετών ετών, το υδρογόνο εισέρχεται μέσα παλλόμενο, μέσα από τους σωλήνες εισαγωγής αέρα στον θάλαμο καύσης και καίει σε ικανό ποσοστό τις επικαθίσεις του άνθρακα, οι οποίες εμποδίζουν τη μηχανή σας να λειτουργεί ομαλά.

Προτού λοιπόν αντικαταστήσετε τα εξαρτήματα του κινητήρα σας, δοκιμάστε σε ένα από τα κέντρα μας τη μέθοδο CARBON CLEANING. Θυμηθείτε πως ο βρώμικος κινητήρας από τις επικαθήσεις του άνθρακα είναι απειλή για τις επιδόσεις του οχήματος.

Οφέλη της υπηρεσίας

  • Αφαιρεί σε ικανό ποσοστό τις επικαθήσεις του άνθρακα (Στην περίπτωση που είναι σε σημαντικό βαθμό “χτισμένη-πετρωμένη” η ρύπανση του κινητήρα “ΜΑΚΑ” μειώνεται το ποσοστό δράσης της) από όλους τους τύπους κινητήρων
  • Δύναται να επαναφέρει την απόδοση του κινητήρα και την κατανάλωση καυσίμου πίσω σε κανονικά επίπεδα
  • Δύναται να διορθωθούν σφάλματα που θα χρειάζονταν να τα επισκευάσετε και θα αποτρέψει μελλοντικά μεγάλες βλάβες οι οποίες κοστίζουν πολλά χρήματα για να επιδιορθωθούν
  • Αν η εφαρμογή επαναλαμβάνεται ανά 15.000 χλμ, αποτρέπει τη φθορά ακριβών εξαρτημάτων του κινητήρα (EGR βαλβίδα, DPF, μπουζί, βαλβίδες, μπεκ, κλπ.)
  • Μειώνει την διακοπτόμενη επιτάχυνση cut-out και τον θόρυβο του κινητήρα
  • Μειώνει τα καυσαέρια
  • Διευκολύνει την επιθεώρηση του οχήματος στο ΚΤΕΟ σχετικά με τα επίπεδα ρύπανσης (αιθαλομίχλη)
  • Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα

Γιατί να καθαρίσετε τον κινητήρα

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στις μεγαλουπόλεις, τα συνεχή stop & go, οι νέες οδηγίες κατασκευής των κινητήρων προκειμένου να μην ρυπαίνουν , τα χαμηλά όρια ταχύτητας προκειμένου να μην σπαταλούμε καύσιμα δημιουργούν ρύπανση στους κινητήρες.

Αυτά τα συμπτώματα εκδηλώνονται με τη μορφή των κορεσμένων επικαθήσεων άνθρακα στις βαλβίδες EGR, φράζουν τα φίλτρα DPF, βρωμίζουν τις τουρμπίνες κ.λ.π.

Με τον καθαρισμό Carbon Cleaning το υδρογόνο που εισέρχεται μέσα στον κινητήρα σας καίει και εξαλείφει σε ικανό ποσοστό τις επικαθήσεις άνθρακα.

Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, σας παρουσιάζουμε την πιο καινοτόμα, την πιο προηγμένη τεχνολογία και την πιο οικονομική λύση για να καθαρίσετε τη μηχανή σας από μέσα προς τα έξω.

ATL Carbon Cleaning