ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ

GREEN VALLEY

Brand: GREEN VALLEY Κωδικός: GV-156003
ΚΙΤ ΜΠΑΡΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΚΡΑ (ΠΟΔΙΑ) EASY ONE GREEN VALLEY 003 - 2 ΤΕΜ. Μεταλλικές μπάρες οροφής κατασκευασμένες από χάλυβα με επένδυση από αντιολισθητικό κάλυμμα PVC για την αποφυγή γρατσουνιών. Κατάλληλες για οχήματα με απλή οροφή (που δεν έχουν εργοστασιακές μπάρες οροφής - railing). Διαθέτ..
67.50€
Brand: GREEN VALLEY Κωδικός: GV-156005
ΚΙΤ ΜΠΑΡΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΚΡΑ (ΠΟΔΙΑ) EASY ONE GREEN VALLEY 005 - 2 ΤΕΜ. Μεταλλικές μπάρες οροφής κατασκευασμένες από χάλυβα με επένδυση από αντιολισθητικό κάλυμμα PVC για την αποφυγή γρατσουνιών. Κατάλληλες για οχήματα με απλή οροφή (που δεν έχουν εργοστασιακές μπάρες οροφής - railing). Διαθέτ..
67.50€
Brand: GREEN VALLEY Κωδικός: GV-156010
ΚΙΤ ΜΠΑΡΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΚΡΑ (ΠΟΔΙΑ) EASY ONE GREEN VALLEY 010 - 2 ΤΕΜ. Μεταλλικές μπάρες οροφής κατασκευασμένες από χάλυβα με επένδυση από αντιολισθητικό κάλυμμα PVC για την αποφυγή γρατσουνιών. Κατάλληλες για οχήματα με απλή οροφή (που δεν έχουν εργοστασιακές μπάρες οροφής - railing). Διαθέτ..
67.50€
Brand: GREEN VALLEY Κωδικός: GV-156014
ΚΙΤ ΜΠΑΡΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΚΡΑ (ΠΟΔΙΑ) EASY ONE GREEN VALLEY 014 - 2 ΤΕΜ. Μεταλλικές μπάρες οροφής κατασκευασμένες από χάλυβα με επένδυση από αντιολισθητικό κάλυμμα PVC για την αποφυγή γρατσουνιών. Κατάλληλες για οχήματα με απλή οροφή (που δεν έχουν εργοστασιακές μπάρες οροφής - railing). Διαθέτ..
67.50€
Brand: GREEN VALLEY Κωδικός: GV-156024
ΚΙΤ ΜΠΑΡΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΚΡΑ (ΠΟΔΙΑ) EASY ONE GREEN VALLEY 024 - 2 ΤΕΜ. Μεταλλικές μπάρες οροφής κατασκευασμένες από χάλυβα με επένδυση από αντιολισθητικό κάλυμμα PVC για την αποφυγή γρατσουνιών. Κατάλληλες για οχήματα με απλή οροφή (που δεν έχουν εργοστασιακές μπάρες οροφής - railing). Διαθέτ..
67.50€
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΜΕ ΟΛΙΣΘΗΣΗ GREEN VALLEY FIX ΚΑΙ SLIDE ΓΙΑ ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΜΕ ΟΛΙΣΘΗΣΗ GREEN VALLEY FIX ΚΑΙ SLIDE ΓΙΑ ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ
Εξαντλήθηκε
Brand: GREEN VALLEY Κωδικός: GV-150029
Το καινοτόμο σύστημα Fix & Slide XL μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις μπάρες οροφής (αλουμινίου και σιδερένιες). Είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο με μηχανισμό ολίσθησης προς το εξωτερικό της οροφής του οχήματος για την διευκόλυνση της φόρτωσης / εκφόρτωσης. Έχει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 10..
154.10€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)