ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ

CarPlan

KIT ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ/ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ CARPLAN T-CUT HEADLIGHT RESTORATION KIT
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-THK106
KIT ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ/ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ CARPLAN T-CUT HEADLIGHT RESTORATION KIT Κιτ επιδιόρθωσης φαναριών οχήματος αγγλικής προέλευσης της Carplan. Ένα πλήρες πακέτο προιόντων που επιδιωρθώνει και προστατεύει τα φανάρια του οχημάτος σας με απλά βήματα, εύκολα και γρήγορα. Τα προιόντα που περιλαμβάν..
24.30€
KIT ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ &ΖΑΝΤΕΣ ΤΡΟΧΩΝ (3 ΠΡΟΙΟΝΤΑ) WONDER WHEELS FINISHING KIT
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-WWF001
KIT ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ &ΖΑΝΤΕΣ ΤΡΟΧΩΝ (3 ΠΡΟΙΟΝΤΑ) WONDER WHEELS FINISHING KIT - 3 ΤΕΜ. Το Wonder Wheels Super Wheel Finishing Kit θα σας βοηθήσει να δώσετε στους τροχούς σας μια ολοκαίνουργια εμφάνιση. Το κιτ περιλαμβάνει: Original Alloy Wheel Cleaner 600ml Wheel Sealant ..
39.90€
KIT ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΗΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT PAINTWORK
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-BLK365
KIT ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΗΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT PAINTWORK Κιτ επιδιόρθωσης βαφής οχήματος αγγλικής προέλευσης της Carplan. Ένα πλήρες πακέτο προιόντων που επιδιωρθώνει και προστατεύει τη βαφή οχημάτος σας με απλά βήματα, εύκολα και γρήγορα. Το T-CUT PAINTWORK είν..
32.50€
KIT ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΗΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT PAINTWORK
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-TBK365
KIT ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΗΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT PAINTWORK Κιτ προστασίας/γυαλίσματος βαφής και επιδιόρθωσης γρατζουνιών σε μαύρο χρώμα της σειράς T-CUT PAINTWORK της εταιρίας Carplan, αγγλικής προέλευσης. Η T-Cut έχει αναπτύξει ένα ειδικό μείγμα αποκλειστικών προϊ..
28.80€
KIT ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΗΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΣΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ T-CUT PAINTWORK
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-BLU365
KIT ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΗΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΣΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ T-CUT PAINTWORK Κιτ επιδιόρθωσης βαφής οχήματος αγγλικής προέλευσης της Carplan. Ένα πλήρες πακέτο προιόντων που επιδιωρθώνει και προστατεύει τη βαφή οχημάτος σας με απλά βήματα, εύκολα και γρήγορα. Το T-CUT PAINTWORK είνα..
32.50€
KIT ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 12ΜΗΝΩΝ ΜΕ 2 ΠΑΝΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ CARPLAN No1 SUPER GLOSS KIT 600ml
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-SGB600
KIT ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 12ΜΗΝΩΝ ΜΕ 2 ΠΑΝΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ CARPLAN No1 SUPER GLOSS KIT 600ml Kit υγρό επιδιόρθωσης διάρκειας 12 μηνών με 2 πανιά μικροινών, της σειράς No1 SUPER GLOSS απο την εταιρεία CARPLAN. Ένα νέο υγρό γυαλίσματος της σειράς No1 Super Gloss, της εταιρίας Carplan, αγγλικής..
30.00€
ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ T-CUT COLOR FAST SCRATCH REMOVER SILVER 150GR
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-CFS150
ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ T-CUT COLOR FAST SCRATCH REMOVER SILVER 150GR Το T-Cut Color Fast Scratch Remover είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αφαιρεί γρατσουνιές ενώ επαναφέρει το αρχικό βάθος χρώματος με μια απλή εφαρμογή. Η τεχνολογία T-Cut ενισχύεται από νανοσωματίδια (nano technology) ..
11.20€
ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT COLOR FAST SCRATCH REMOVER RED 150GR
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-CFR150
ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT COLOR FAST SCRATCH REMOVER RED 150GR Το T-Cut Color Fast Scratch Remover είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αφαιρεί γρατσουνιές ενώ επαναφέρει το αρχικό βάθος χρώματος με μια απλή εφαρμογή. Η τεχνολογία T-Cut ενισχύεται από νανοσωματίδια (nano technology) π..
11.20€
ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT COLOR FAST SCRATCH REMOVER WHITE 150GR
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-CFW150
ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT COLOR FAST SCRATCH REMOVER WHITE 150GR Το T-Cut Color Fast Scratch Remover είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αφαιρεί γρατσουνιές ενώ επαναφέρει το αρχικό βάθος χρώματος με μια απλή εφαρμογή. Η τεχνολογία T-Cut ενισχύεται από νανοσωματίδια (nano technology) π..
11.20€
ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT COLOR FAST SCRATCH REMOVER BLACK 150GR
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-CFB150
ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT COLOR FAST SCRATCH REMOVER BLACK 150GR Αλοιφή για την λείανση των γρατζουνιών από την σειρά T-CUT της εταιρίας Carplan, αγγλικής προέλευσης. Πρόκειται για ένα προιόν ειδικής σύνθεσης που αφαιρεί αποτελεσματικά τις επιφανειακές γρατζουνιές, τα σημάδια στρο..
11.20€
ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ T-CUT COLOR FAST SCRATCH REMOVER BLUE 150GR
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-CFU150
ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ T-CUT COLOR FAST SCRATCH REMOVER BLUE 150GR Το T-Cut Color Fast Scratch Remover είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αφαιρεί γρατσουνιές ενώ επαναφέρει το αρχικό βάθος χρώματος με μια απλή εφαρμογή. Η τεχνολογία T-Cut ενισχύεται από νανοσωματίδια (nano technology) που..
11.20€
ΑΛΟΙΦΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΜΟΝΙΜΗΣ ΒΑΦΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ/ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT PERFECT BUMPER&TRIM 350ml
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-TBB350
ΑΛΟΙΦΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΜΟΝΙΜΗΣ ΒΑΦΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ/ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ T-CUT PERFECT BUMPER&TRIM 350ml Αλοιφή επισκευής, προστασίας, ανανέωσης και μόνιμης βαφής για πλαστικά, καουτσούκ και βινύλια. Πλήρης περιποιήση και επαναφοράς χρώματος του ξεθωριασμένου προφυλακτήρα ή των γενικότερων πλαστικών ..
17.10€
ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ/ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ CARPLAN LEATHER VALET TUBE 150ML
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-LVC150
ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ/ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ CARPLAN LEATHER VALET TUBE 150ML Αλοιφή για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση των δερμάτινων επιφανείων, της εταιρίας Carplan, αγγλικής προέλευσης. Ένα εξαιρετικό προιόν, με ειδική σύνθεση που καθαρίζει, ενυδατώνει, προστατεύει και ανανεώνει τις επιφάνειες που εί..
8.10€
ΑΛΟΙΦΗ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑΤΟΣ / ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ T-CUT HEADLIGHT POLISHING COMPOUND 150gr
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-THR150
ΑΛΟΙΦΗ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑΤΟΣ / ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ T-CUT HEADLIGHT POLISHING COMPOUND 150gr Αλοιφή επιδιόρθωσης φαναριών οχήματος αγγλικής προέλευσης της Carplan. Το T-CUT HEADLIGHT POLISHING COMPOUND αφαιρεί θαμπάδα, ελαφριές γρατζουνιές,κιτρινίλες και οξειδώσεις από τα φανάρια, επαναφέροντας αποτελεσματι..
11.40€
ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΥΓΡΟ BLUECOL ANTI MIST 250ML
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-BAM250
ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΥΓΡΟ BLUECOL ANTI MIST 250ML Ειδικό προϊόν για την αποτροπή σχηματισμού άχνας (θάμπωμα) και ατμού στο εσωτερικό των τζαμιών του αυτοκινήτου. Περιεχόμενο: 250 ml...
7.80€
ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΕ ΣΠΡΕΙ ULTRA ANTI MIST 500ml
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-ULT126
ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΕ ΣΠΡΕΙ ULTRA ANTI MIST 500ml Ειδικό υγρό για τη πρόληψη/ αποτροπή του σχηματισμού άχνας (θάμπωμα) και ατμού στο εσωτερικό των τζαμιών/ κρυστάλλων του αυτοκινήτου. Είναι κατάλληλο για χρήση σε τζάμια/κρύσταλλα και καθρέπτες. Η σειρά Ultra προσφέρει μια πλήρη γκάμα ποιο..
8.90€
ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ CARPLAN BLUE STAR DE-ICER 300ML
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-SDI311
ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ CARPLAN BLUE STAR DE-ICER 300ML Υγρό σε μορφή σπρέι που αφαιρεί τον πάγο από το παρμπρίζ του οχήματός σας και αποτρέπει την δημιουργία του πάνω στο τζάμι. Απαραίτητο χημικό που θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε όχημα στην διάρκεια των χειμερινών μηνών και σε περιπτώσεις ακρ..
5.00€
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-CDF025
ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ CARPLAN DEMON FREEZE -20oC 2.5LT Aντιαγωτικό υγρό για τζάμια της σειράς DEMON FREEZE απο την εταιρεία CARPLAN. Υγρό που ξεπαγώνει τον πάγο και το χιόνι από το παρμπρίζ του οχήματος αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα το καθαρίζει χωρίς να αφήνει στίγματα, κηλίδες και δακτυλι..
20.10€
ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΕΩΣ -15οC ΣΕ ΣΠΡΕΙ CARPLAN BLUE STAR DE-ICER 500ML
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-TDI501
ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΕΩΣ -15οC ΣΕ ΣΠΡΕΙ CARPLAN BLUE STAR DE-ICER 500ML Υγρό που ξεπαγώνει τον πάγο και το χιόνι από το παρμπρίζ του οχήματος αποτελεσματικά. Η σύνθεσή του δεν περιλαμβάνει ισχυρά χημικά. Εύκολο στην χρήση με τη βοήθεια του δοχείου ψεκασμού σε σπρέι. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 1. Ψεκ..
4.80€
ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΕ ΣΠΡΕΙ -36oC BLUECOL DE-ICER 500ML
Εξαντλήθηκε
Brand: CarPlan Κωδικός: CP-BLD500
ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΕ ΣΠΡΕΙ -36oC BLUECOL DE-ICER 500ML Υγρό που λιώνει τον πάγο και αποτρέπει τη δημιουργία του στο παρμπρίζ του οχήματος. Κατάλληλο για όλα τα τζάμια και σε μπουκάλι ψεκασμούς για εύκολη χρήση. Το Bluecol De-icer περιέχει επίσης καθαριστικό τζαμιών, για καλύτερη και ασφαλέσ..
6.80€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 185 (10 Σελ.)